Scroll down
Pavla Drlíková, Petra Drábková

Láska ke zvířatům prochází žaludkem

Die Küche a Pilgrim. Pavla Drlíková a Petra Drábková. Dvě brněnské kuchařky, které vaří bez živočišných produktů nám poví o tom, jak se dostaly k veganství, proč vaří pouze rostlinně a také nám dají nahlédnout do tajů jejich kuchyně.  

Celá epizoda

Láska ke zvířatům prochází žaludkem

Láska ke zvířatům prochází žaludkem

Die Küche a Pilgrim. Pavla Drlíková a Petra Drábková. Dvě brněnské kuchařky, které vaří bez živočišných produktů nám poví o tom, jak se dostaly k veganství, proč vaří pouze rostlinně a také nám dají nahlédnout do tajů jejich kuchyně. 

Veganská gastronomie je na vzestupu a vy se můžete podívat do hlavy dvou lidí, kteří se rozhodli, že veřejnosti chtějí ukazovat možnou alternativu, která vede přes lásku ke zvířatům a respekt k přírodě. 

Jak tato alternativa vypadá a proč holky preferují zrovna tuto cestu, se dozvíte v páté epizodě Síly Soucitu.